ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

" Νους υγιής εν σώματι υγιεί " 

Για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την δύσκολη πλέον καθημερινότητα χρειαζόμαστε γερό οργανισμό, δυνατό σώμα και καλή ψυχολογία. Ο καθένας από μας χρειάζεται να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό του και στην υγεία του , ο χρόνος αυτός είναι συνήθως περιορισμένος. Στα πλαίσια , λοιπόν, της ευεξίας και της ανάγκης για σωματική άσκηση προσφέρουμε στα μέλη μας μια σειρά προγραμμάτων γυμναστικής. Τα προγράμματα αυτά είναι επιλεγμένα ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι, ανεξαιρέτως γυμναστικού επιπέδου, ηλικίας ή φύλου και στόχο έχουν την ενδυνάμωση, την βελτίωση της αντοχής, την εκτόνωση, την ορθοσωμία και την καλύτερη λειτουργία σώματος και οργανισμού

 



DANCE AEROBIC

Συνδυάζοντας δυνατή μουσική με απλές κινήσεις από όλα τα είδη χορού,φτιάχνουμε ένα αερόβιο, δυναμικό,διασκεδαστικό, χορευτικό πρόγραμμα για κάψιμο πολλών θερμίδων.
 
 
PILATES
 
Η γνωστή τεχνική του Joseph Pilates περιλαμβάνει σειρά ασκήσεων μυικής ενδυνάμωσης όλου του σώματος. Δίνει έμφαση στην ενδυνάμωση των κοιλιακών και των μυών της πλάτης ,καθώς βοηθάει στην ανακούφιση από πόνους σε μέση και αυχένα.
 
 
 
AEROLATES
 
Ανεβάζουμε ρυθμό και παλμούς και συνδυάζουμε ασκήσεις με στόχο την αντοχή, την ενδυνάμωση και τη βελτίωση της ευκινησίας και της ισορροπίας.
 
 
YOGA/POWER STRECHING
 
Ώρα για χαλάρωση!!!
Συνδυασμός από asanas (πόζες) και αναπνοές για ευεξία ,ηρεμία και χαλάρωση.
Επιπλέον έμφαση στις διατάσεις όλων των μυικών ομάδων για ευλυγισία και αποφυγή τραυματισμών.